I. Portie mare
II. Portie mica
Dobos (unt, sunca, cascaval) | Salata cu pui (salata verde, pui fript) |
Tartine: peste, sunca, mozzarella, branza, icre... | Salata cu cartofi (cartofi, telina, ou, mar) |
Foetaj: ficat, cremwursti, cabanos ... | Salata cu carnati (carnati, branza, ardei) |
Mini rulada mozaic (carne, bacon, cascaval..) | Salata cu pene (paste, ciuperci, ketchup) |
Rulou sunca: cruditati, salata bœuf ... | Salata greceasca (salata verde, branza, rosii) |
Platou mezeluri (salam, pastrama, sunca ...) | Salata bulgareasca (salata verde, rosii, ou) |
Platou branzeturi (cas, burduf, telemea ...) | Salata italiana (vinete, rosii, carnati) |
Platou legume (ridichii, ceapa, rosii ...) | Salata de peste (peste, castraveti, mar) |
Ceapa umpluta (ceapa, carnati, ciuperci, rosii) | Salata bœuf (legume, carne vita, maioneza) |
Rosii: sardine, branza, vinete | Salata de rosii si castraveti |
Cocktail creveti (creveti, branza, lamaie) | Salata de cruditati |
Fasole coapta (fasole, rosii, ou, lapte) | Salata de vinete |
Ciuperci prajite (ciuperci, ceapa, branza) | Salata ardei copti |
Salata bucatarului (telina, salata, vita, pui) | |
Salata de conopida cu maioneza | |
Sunca, cascaval, carne pane, chifteluta, ton ... |
Salata de varza |
Salata de sfecla rosie | |
Salata de muraturi | |
Rinichi „Normandy" (rinichi, bacon, ceapa) |
|
Vitel: gratar, rulou, pane, stroganoff, impanat |
|
Vitel: umplut, smantana, morcovi, soté |
Tzatziki, hrean, marar, rosii, grecesc ... |
Porc: gratar, rulou, pane, susan, impanat ... |
|
Cordon bleu |
|
Pui: gratar,umplut,rulou,pané ... |
Soté legume |
Pui: shanghai, susan, smantana, vin, ciuperci ... |
Leg. à la grecque |
Chiftelute carne simple sau cu susan |
Ghiveci calugaresc (dovlecei, ardei, vinete) |
Chilli con carne (vita, ceapa, usturoi, ardei) |
Reteta vegetariana (mazare, ceapa, salata) |
Ciocanele: gratar, crocante, pané ... |
Mazare speciala (mazare, ciuperci, ardei) |
Pulpa pui: gratart, crocante, pané ... |
Conopida: vin alb sau cu oua |
Aripioare: gratar, crocante, pané ... |
Ardei milanezi (ardei, ulei de masline) |
Gulas porc (carne, ceapa, varza murata) |
Vinete: speciale sau umplute |
Sarmalute cu mamaliguta |
Spaghete cu fasole (fasole, spaghete, carne) |
Sarmale de primavara: stevie sau vita-de-vie |
Gulii cu carne |
Frigarui: porc sau pui |
Morcov cu ciuperci (morcov, ciuperci, usturoi) |
Tocanita carne (carne, ardei gras, rosii) |
Varza speciala (varza, carne, carnati) |
Mancare bosniaca (carne, ardei gras, morcov) |
Cartofi: taranesti, natur, pai, piure |
Peste: gratar, plachie, saramura, pané |
Cartofi umpluti (cartof copt cu legume si pui) |
Miel: cu legume, stil roman, macedonean ... |
Dovlecei: speciali sau umpluti |
Musaca |
Fasole: sarbeasca,iahnie sau verde |
Tochitura cu mamaliguta |
Orez cu legume gratinate |
Clatite: pui, somon, spanac ... |
|
Shaorma |
|
Mititei | Vegetariana, carne, salam, speciala ... |
Supa: legume, pui, vitel, rosii, peste, verdeata ... | Simple sau speciale |
Crema de legume | Lasagna cu pui si vita |
Ciorba: legume, pui, vitel, burta, potroace, fasole | Caneloni cu spanac |
Bors: cruditati, perisoare, miel ... |